top of page

TERMS & CONDITIONS

Handelsbetingelser

Salg af fysiske varer og digitale ydelser via nettet.

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer og digitale ydelser på hjempåhjul.dk. Siden ejes og drives af:

Hjem På Hjul
CVR-nr. 40671226
Høgevej 50
8560
Tlf. 27829981
andersboisen@me.com

Virksomhedens etableringsår: 2020

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron og Mastercard, Maestro. Når du køber varer på hjempåhjul.dk, tillægger vi maksimalt et portogebyr på 39,95 kr. afhængigt af, hvilken leveringsform du vælger.

Alle priser angivet på hjempåhjul.dk er inkl. moms og alle andre obligatoriske statsafgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med bog-ide.dk indgås aftaler på dansk.

Levering

Den normale leveringstid på bestilte varer er på 1- 5 hverdage, hvis varen er på lager efter din bestilling. Se mere under de enkelte varer. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt pris- og afgiftsændringer.

Returnering

Hjem på Hjul har 365 dages landsdækkende bytteservice, så har du fortrudt dit køb, eller har du mod forventning fået en beskadiget varer, bytter vi uden brok. Pas altid ekstra godt på den originale emballage. Vær opmærksom på, at varen ikke må være taget i brug, hvis den skal byttes, da dette formindsker værdien af varen. En vare købt på hjempåhjul.dk, kan byttes inden for 365 dage - bare den er i original og uskadt emballage og påsat byttemærke/kvittering. 


Har du fortrudt dit køb skal du blot give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives enten på mail andersboisen@me.com eller telefon 2782 9981. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

 

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • du reelt har taget varen i brug

  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Varer købt i fysiske butikker, ombyttes i overensstemmelse med datoen på byttemærket. Her ydes 365 dages byttegaranti.

Privatlivspolitik

LOADING COOKIE DECLARATION...

Betalingsformer

- Credit / Debit Cards

bottom of page